Табела сезона 2014/2015

СЕЗОНА 2014/2015 ТРЕТА ЛИГА - ИСТОК

Домаќиин Гостин Вкупно
Позиција Тим Натпр. Поб Нер Заг Дад При Поб Нер Заг Дад При Поб Нер Заг ГР БОД
1 ФК Беласица 22 18 3 1 66 11 18 3 1 55 57
2 ФК Плачковица 22 16 5 1 64 12 16 5 1 52 53
3 ФК Овче Поле 22 12 4 6 60 33 12 4 6 27 40
4 ФК Напредок Здравје Радово 22 12 3 7 43 29 12 3 7 14 39
5 ФК Брегалница Голак 22 9 4 9 40 26 9 4 9 14 31
6 ГФК Осогово 22 8 6 8 37 30 8 6 8 7 30
7 ФК Каменица Саса 22 8 5 9 31 33 8 5 9 -2 29
8 ФК Работник Џумајлија 22 8 4 10 33 40 8 4 10 -7 28
9 ФК Баби 22 7 3 12 33 41 7 3 12 -8 24
10 ФК Слога 1934 22 7 2 13 38 52 7 2 13 -14 23
11 ФК Тиверија 22 4 5 13 24 38 4 5 13 -14 17
12 ФК 14 Октомври 1946 (-6) 22 1 0 21 11 135 1 0 21 -124 3