НОВОСТИ

Последни новости

Тренинг пред прво коло

Свети Николе, градски стадион 07.09.2017 година Фудбалерите на Овче Поле го одработуваат тренингот пред одигрувањето на првото коло кое е на распоред во недела.

Сезона 2017/2018

Тим ПобНер ЗагБод
1 ФК Кит-Го 3 0 0 9
2 ФК Овче Поле 2 1 0 7
3 ФК Рудар 1947 2 1 0 7
4 ФК Кежовица 1 0 2 3
5 ФК Малеш 0 3 0 3
6 ФК Брегалница Голак 1 0 2 3
7 ФК Слога 1934 0 1 2 1
8 ФК Зрновка 0 0 3 0
Види цела табела

НАТПРЕВАРИ

Сите натпревари
ФК Овче Поле 4 против 1 ФК Слога 1934
ФК Малеш 2 против 2 ФК Овче Поле
ФК Овче Поле 7 против 0 ФК Зрновка
ФК Кежовица 4 против 3 ФК Овче Поле
ФК Овче Поле 1 против 1 ФК Кит-Го
ФК Рудар 1947 2 против 1 ФК Овче Поле
ФК Овче Поле 0 против 0 ФК Брегалница
ФК Слога 1934 4 против 0 ФК Овче Поле
Сите натпревари

ВИДЕО РЕПОРТАЖА

ФК Овче Поле - ФК Брегалница Голак 2:0Головите ги постигнаа Миле Костов и Тодор Мирославев.

Posted by ФК Овче Поле- Свети Николе on недела, 26 Март 2017

ФК Овче Поле - ФК Брегалница Голак 2:0